KONYA / SARAYÖNÜ - Sarayönü Mehmet-Emine Akdoğan Anadolu Lisesi

Ankara Üniversiteleri Gezisindeyiz.

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi tarafından 12.sınıflara yönelik,mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerilere üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde motivasyonlarının artması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla  Ankara'daki bazı üniversitelere  gezi düzenlendi. Düzenlenen üniversite gezileri kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini gezen öğrenciler fakülteler ,laboratuvarlar , üniversitenin
sosyal ve fiziksel imkanları hakkında bilgi edindiler .

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Murat YAVUZ "Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yılında öğrenciler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabirde anma şerefini de yaşamış oldular. "Çelenk Sunma" törenine şahit olan öğrenciler saygı duruşu ve İSTİKLAL MARŞIMIZI en görkemli duygularla okuyarak milli ve manevi duygularını pekiştirdiler. "Kariyer planlama ve Üniversite Tanıtım Gezisi - Ankara" gezisinde emeği geçen Sarayönü Belediye Başkanı Sayın Nafiz SOLAK'a , Gezide yer alan, öğretmenleri Hüseyin GÜNDÜZ, Sultan ATAKUL, Seda ALAKAY'a teşekkür ederiz."

27-11-202227-11-202227-11-2022

Yayın: 27.11.2022 - Güncelleme: 27.11.2022 14:32 - Görüntülenme: 214